27 oktober 2021

Uniek uitje voor bedrijven

2 min read
bedrijfsuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar bedrijfsuitje in Amsterdam dan wil je wel een uniek uitje, in de meeste gevallen kom je weer terecht bij het eeuwenoude bowlen met gourmetten. Vanaf nu komt daar verandering in, bij Spirited Union heb je wel dat uitje wat echt uniek is. Je kunt namelijk een kijkje nemen in een distilleerderij in het hartje van Amsterdam, maar dat is nog niet alles. Met het hele bedrijf kom je niet alleen te weten hoe destilleren werkt, je gaat het namelijk ook zelf proberen. Als klap op de vuurpijl gaat iedereen zijn eigen persoonlijke fles drank destilleren, geheel naar eigen smaak gemaakt. 

bedrijfsuitje in Amsterdam

Unieke kans voor liefhebbers

Ben je een liefhebber van sterke drank, cocktails of rum, dan mag je deze kans niet laten lopen. Nog nooit kreeg je de kans om je eigen drank te destilleren, maar nog mooier is dat je hem ook mag produceren. Eerst wordt er verteld bij de workshop wat het proces eigenlijk inhoudt, waar de meeste workshops stoppen gaat dit bedrijfsuitje in Amsterdam door. Het stopt niet bij het maken van je eigen drank, je moet je eigen fles drank ook voorzien van een uniek label. Natuurlijk gebeurt alles onder professionele begeleiding, zodat je zeker weet dat je een perfecte fles drank mee naar huis neemt.

Gezellig met je collega’s een middag weg

Een bedrijfsuitje in Amsterdam hoeft niet altijd suf te zijn, dat wordt ook bewezen door Spirited Union. Door de workshop destilleren te doen, werk je direct aan teambuilding binnen je organisatie om nog betere resultaten te behouden. Maar het belangrijkste is dat het een leuk en uniek uitje is, nergens anders krijg je de kans om je eigen fles sterke drank te destilleren. Na afloop kun je aan de bar nog andere cocktails proeven, natuurlijk ontbreken ook de alcoholvrije cocktails niet voor de mensen die nog moeten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *