4 december 2021

Stretchtenten: om deze redenen erg geliefd bij festivals en andere buitenfeesten

1 min read
stretchtenten

Wanneer je een festival of een ander feest bezoekt dat zich in de buitenlucht afspeelt, dan is de kans groot dat je bij deze gelegenheid één of meerdere stretchtenten tegenkomt. Dit zijn tenten met een open karakter die simpelweg bestaan uit doeken en palen. Deze tenten kunnen verschillende groottes en vormen hebben. Dit zijn ideale tenten om je van dienst te zijn bij een buitenfeest van elk formaat. Lees hieronder welke drie grote voordelen dit type tent biedt. 

Bestand tegen regen, wind en UV-stralen

Het doek van de tent biedt bescherming tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Zo houdt het tentdoek uiteraard ten eerste regen en felle zonnestralen tegen. Ook zit je onder een dergelijke tent beschut tegen de wind. Wel kan de wind natuurlijk onder de tent door. Hierdoor kun je toch tocht voelen, maar het voordeel is dan weer dat een dergelijke tent veel minder snel weg kan waaien.

stretchtenten

Grote mate van veelzijdigheid

Stretchtenten zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze namelijk op verschillende manieren opzetten, zodat ze praktisch altijd passen in de beschikbare ruimte. Bovendien zijn er stretchtenten van uiteenlopende groottes te huur en te koop.

Onbegrensde mogelijkheden tot aankleden

Een stretchtent oogt van buitenaf meestal van zichzelf al behoorlijk sierlijk, met de vaak wat golvende tentdoeken tussen de palen die in de grond zijn aangebracht. Evenwel biedt een dergelijke tent uitstekende mogelijkheden om dit nog verder aan te kleden en te versieren met bijvoorbeeld verlichting en slingers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *