27 oktober 2021

Schitterende kavels en bungalows

2 min read
bungalowpark

Denk je aan een bungalowpark dan hoop je rust, mooie natuur, grote kavels met een tuin en een mooie bungalow te vinden. Bij bungalowpark Nederland de Leistert kom je dit allemaal tegen, geen bungalows waarbij je geen privacy hebt. Maar prachtige kavels met een ruime tuin en daarbij een schitterende bungalow, wat voor bungalow mag je helemaal zelf bepalen. Ga je voor een mooie moderne bungalow, of een authentieke boerderij die voorzien is van alle gemakken.

bungalowpark

Geen kans op verveling

Tijdens je vakantie in bungalowpark Nederland wil je natuurlijk wel dat er iets te doen is, als er een ding is waar je geen zorgen om hoeft te hebben zijn het de animatiemogelijkheden. Het klushuis voor de kinderen, waar onder leiding van Pluck & Pien lekker geklust kan worden. Ook worden er shows gegeven door het recreatieteam, sportief doen op de beats van de muziek in het buiten golfslagbad. Voor de kleinste gasten is er een indoor speeltuin waar zij lekker kunnen spelen.

Binnen en buiten zwemmogelijkheden

Hou je van zwemmen en water dan kun je in bungalowpark Nederland echt je hart ophalen. Bij lekker weer neem je een duik in het verwarmde buiten golfslagbad, maar bij slecht weer kun je even naar de tropen in het subtropisch zwemparadijs. Met de kinderen in de stroomversnelling of van een van de glijbanen af. Ook in de zwemvijver is het heerlijk vertoeven als het warm weer is, het natuurwater is zalig om even af te kunnen koelen. Heb je van al dat zwemmen honger gekregen? Dan kun je een snack kopen bij de snackbar, of ga met hele gezin eten in een van de restaurants op het park.

Meer verhalen