Organiseer een teambuilding bedrijfsuitje Flitz Events!

bedrijfsuitje Flitz Events

Vrijwel elk bedrijf heeft jaarlijks een bedrijfsuitje. Jullie gaan bijvoorbeeld bowlen, lekker uit eten of organiseren een feestje. Bedrijfsuitjes zijn altijd erg gezellig en zorgen er toch onbewust voor dat je wat closer wordt met jouw collega’s. Je ziet ze op een andere manier dan op het werk, en vaak merk je al snel dat je met die ene collega meer overeenkomsten hebt dan je dacht. 

bedrijfsuitje Flitz Events

Unieke bedrijfsuitjes

Het kan een flinke opgave zijn om elk jaar weer een origineel bedrijfsuitje te bedenken waarbij iedereen een leuke tijd heeft. Voor een origineel uitje kun je een bedrijfsuitje Flitz Events organiseren. Er zijn enorm veel unieke mogelijkheden die jouw bedrijfsuitje een ervaring maken om nooit te vergeten! Een leuk bedrijfsuitje is niet alleen gezellig, maar kan ook meteen de teambuilding van alle collega’s versterken. 

Werk meteen aan teambuilding!

Als je een bedrijfsuitje Flitz Events wil boeken die tegelijkertijd ook de teambuilding versterkt, raden zij diverse activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld een zeskamp spelen op het strand van Scheveningen. Dit houdt in dat je in teams van acht personen zes verschillende onderdelen afgaat, steeds tegen een andere tegenstander. Je kunt als team alleen de winst behalen als je samenwerkt en dit bereik je natuurlijk door goed te overleggen. Het team dat uiteindelijk het beste heeft samengewerkt zal de meeste punten bemachtigen en zo de winst behalen. Dit team krijgt dan natuurlijk ook een beker. 

Liever iets minder actief?

De zeskamp is een vrij actief uitje, want je bent natuurlijk wel een paar uur achter elkaar aan het bewegen. Echter kun je bij Flitz Events ook minder actieve uitjes organiseren, als dat je voorkeur heeft. Je kunt bijvoorbeeld een (online) pubquiz spelen met jouw collega’s. Je kunt zelfs een workshop zandsculpturen maken, slippers pimpen of salsa dansen volgen! Op de website van Flitz Events kun je alle activiteiten vinden. 

Activiteiten combineren

Er zijn enorm veel activiteiten om uit te kiezen. Zie je meerdere leuke activiteiten, maar kun je niet kiezen? Het is ook mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren en er zo een dagje van te maken in plaats van één activiteit. In de zomer is het wellicht leuk om één of meer strandactiviteiten achter elkaar te doen, met bijvoorbeeld een pauze tussendoor of een barbecue er achteraan. In de winter is het wellicht wat te koud om activiteiten op het strand te doen, maar dan zou je bijvoorbeeld een pubquiz kunnen combineren met een diner in een van de bekende restaurants van Scheveningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *